Friday, 16 June 2017

Nyandhing Sliramu

Manunggaling Jiwa Reseping lathi Kajumput seka luhuring budhi Bobot, bibit lan bébét Pinilih kudu kanti tetes, titis lan tétés Amarga kanggo bebarengan ngukup donya Mikul dhuwur mendhem jero Sesandingan selawasé Nglengkapi kaluwihan lan kekirangan sisihan Bebrayan, sesarengan angrumat bibit ingkang saé Ingkang saget njunjung bapa biyungé Damel gegondelan wonten donya dumugi akhirat Gieska Sala, 24 Februari 2017

No comments:

Post a Comment

Langkah Baru PT. Gaya Makmur Mobil (Distributor Tunggal FAW Truck), Peluncuran Euro 5 di Indonesia Sekaligus Kesiapan Menyambut Standarisasi Euro 6

Sumber foto : Fanpage @fawindonesia   Sebagai distributor tunggal First Automobile Works (FAW), PT. Gaya Makmur Mobil (GMM) mengambil lan...